Katthotellet Villa Minnet

Veckans karaktär

Vi tänkte att vi skulle börja välja ut veckans karaktär här på hotellet. Ni anar inte hur mycket härliga, konstiga, elaka, gosiga saker som händer på ett katthotell. Så då tänkte vi helt enkelt välja ut en gäst som sticker ut lite extra på något sätt. Som debutant i veckans karaktär är Zelda, den 1,5 år unga sibiriska flickan. Hon är otroligt docksöt, varm och omtänksam. Det enda vi inte kan förstå är att hur kan en så liten kropp få i sig så mycket mat? Hon äter som en hel häst och är så liten och tunn!

Glöm för guds skull inte att kika på den tidigare bloggposten som handlar om kattungarna som önskar nya hem. Det har funnits intresse för dem men fortsätt att kontakta oss om intresse finns!

Zelda

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *