Katthotellet Villa Minnet

Novembermörker

Ja, inte är det en speciellt härlig säsong nu. Novembermörkret kommer tidigt om dagarna nu. Normalt sett den här tiden på året så brukar vi stänga hotellet och komma iväg på en gemensam semester hela familjen – men inte i år av pandemiskäl. Vi ser det även på bokningsläget att vi har en andra våg nu vilket är otroligt tråkigt för vår verksamhet.

Som tur är har vi några katter på plats som förgyller vår vardag. Vi har stammisarna Zacco och Skuggan här men även Leon som förstagångsbesökare. Zacco är vår blyge men ack så fina bengal. Han är den lugnaste av alla våra bengaler som vi har äran att få ha hos oss. Han börjar få lite ont i kroppen så här på äldre dar så han får medicingodis för sina leder. Skuggan är så självsäker, gosig och det är så kul att se hur hon trivs här.

Leon är en 11-årig herre som har varit lite butter på sina grannar och även mot oss. Nu har han mjuknat upp mot oss och är supersocial och vill vara med mest hela tiden. Äter som en liten häst gör han också. 🙂

Skuggan

Zacco

Leon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *