Katthotellet Villa Minnet

Dan före dan före dopparedan!

Hej igen kära vänner!

Det är med glädje som vi nu börjat fylla upp hotellet någotsånär igen! Det är så klart långt från samma tryck som vi är vana vid runt denna fina högtid men i år har vi lärt oss att vara glada över de ljusglimtar som, trots allt, bjuds på och vad är väl bättre än att starta upp bloggandet igen med lite förstagångsbesökare?

Möt Loke, Ragdollgrabben, som gästar oss för första gången! Det tog verkligen inte lång tid för honom att visa sin gosiga sida men vi tror att det krävs någon dag till innan han blir bekväm nog att våga utforska sin uteplats 🙂

Även Rufus och Rizzo är på hotell för första gången och det kanske inte är så konstigt eftersom de bara är 10 månader små! Vi hade kunnat ta gift på att detta var raskatter men då vi frågade så visade det sig att de är huskatter trots allt! Ja – där ser man! Rufus är nyfiken och framåt och nu har även Rizzo börjat ta för sig efter någon dags tveksamhet. Båda har utforskat uteplatsen rejält.

Loke

Loke

Rizzo

Rizzo

Rufus

Rufus

Upptäcktsfärd i matvagnen

Upptäcktsfärd i matvagnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *