Katthotellet Villa Minnet

Lille Vinston önskar Gott Nytt År!

Säg hej till dagens profil – den 11 år gamle Norske Skogkatten Vinston! Vi har så klart en svag sida för Norska Skogkatter eftersom vi har två själva! Lille Vinston är emellertid just det – liten. Vinston väger bara 5kg och det är med råge den minsta lilla Skogkatten vi haft här!

Det Vinston saknar i vikt väger han dock mer än nog upp med i personlighet och karaktär. Vinston är alltid hungrig och gosig och han spinner från att man öppnar dörren till hotellet tills man stänger den. Han spinner som mest när han precis ska få sin mat. Vi kallar honom numera Spinnston!

Vinston var en aningen smula arg på de andra katterna första dagen och det skapade den där klassiska och mycket underhållande kakofonin av samtidigt spinn, morr och halvargt prat under tiden han åt sin måltid. Vinston var dock mycket bekväm dag två och nu är han en älskvärd liten gäst som vi helst inte lämnar tillbaka!

Vi passar på att önska er alla ett riktigt Gott Nytt År 2021! 2020 vill nog många av oss helst bara glömma och vi hoppas innerligt att ni alla får ett år som kanske kan kompensera för eländet som varit 2020. Varma kramar från oss och katterna 🙂

Vinston

Vinston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *