Katthotellet Villa Minnet

Rafael och blygisar

Och så kommer en liten söndagshälsning från våra blygisar Betty och Saltis samt raggisen Rafael. Alla tre är förstagångsbesökare hos oss och har bott in sig bra här. Saltis & Betty är väldigt skygga och när såna katter kommer in så blir vi bara glada att de äter bra och går på lådan som de ska – de hinner inte på långa vägar få förtroende för oss så vi får inget gos därifrån. Det är tufft men ibland måste man bara se sig besegrad… 🙂

Rafael vill passa på i denna skrivelse och hälsar till sina grannar Rizzo och Rufus – ”DET DÄR ÄR MIIIIINA LEKSAKER!!” – HUR SVÅRT KAN DET VARA?. Han hälsar också att han måste sova med ett öga öppet i natt eftersom det har dykt upp en granne mittemot som man måste se upp med. Det har gått ut ett hotelllarm om denna inkräktare skriftligen från Rafael. Rafael har en viss förmåga att överdriva saker (hotellpersonalens iakttagelse). Vi lovar att Vinston inte är farlig, Raffe! Vi lovar.

Betty

Saltis

 

Rafael spanar på Vinston

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *