Katthotellet Villa Minnet

Ännu en dag med ännu mer mys!

Vi fejar och grejar vidare här i hotellet och det är nästan bara höga svansar på alla nu. Vi brukar säga att det tar mellan 0-3 dygn för de allra flesta katter att vänja sig vid sina ny omgivningar och det stämmer även denna gång. Det brukar alltid vara lite extra gnissligt katterna emellan på Sportlovet för då checkar alltid alla in på, i princip, samma dag så det blir många nya ansikten för alla att vänja sig vid mellan rummen 🙂

Idag ville vi visa upp Kurre, Mario och Lotus som är våra yngsta gäster här. De är knappt ett år och man ser det tydligt på deras små ansikten och på hur livliga de är! Jättefina katter!

Vi har även stammisarna Torsten & Hera, Zingo, Zlatan & Selma som hälsar! Sist men inte minst så får vi presentera Mysan och Jack som är en härlig duo i Rum nummer 9. Jack brukar vi bära runt som en liten bäbis – han är precis som en Ragdoll ska vara!

Kurre sötnos

Kurre sötnos

Kurre

Kurre

Mario

Mario

Mario utforskar

Mario utforskar

Lotus

Lotus

Lille Lotus

Lille Lotus

Zlatan

Zlatan

Selma

Selma

Torsten

Torsten

Hera

Hera

Snygg-Jack

Snygg-Jack

Mysan

Mysan

Jack

Jack

Zingo

Zingo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *