Katthotellet Villa Minnet

Lågsäsongsglädje!

Det finns fortfarande skidsugna hussar och mattar som passar på att utnyttja den snö som finns kvar i landet och det betyder att vi får äran att ta hand om lite fler pälsbollar!

Doris har vi redan visat en video av – hon är 16 år gammal och älskar att vara utomhus. Speciellt när man får godisbitar eller sticks serverade på platån. Det enda som stör Doris harmoniska sätt är när våra egna katter kommer fram för att sniffa och tigga eget godis!

I veckan checkade också Mino in – hon ska inte vara här länge men vi har på kort tid blivit superkompisar med henne! Hon är en nyfiken, glad och sprallig Bengal på under ett år. Det tog inte lång tid för henne att lista ut hur man använder luckan och vi hör hur det smattrar i den hela tiden när hon far runt.

En annan sockersöt liten historia är Pandora – den 7 månader lilla Somalin! Snacka om fotogenisk! Hon fick med sig sin egen kattsäng som hon uppskattar väldigt mycket. Hon har varit väldigt väsig på Mino men det börjar bli bättre nu och vi märker hur gosig hon vill vara när hon glömmer bort att vara arg på andra katter 🙂

Pandora

Pandora

Doris

Doris

Mino

Mino

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *