Katthotellet Villa Minnet

Massvis av värmande pälsbollar!

Oj, vad många fina pälsbollar vi fått in nu till Sportlovet 2021! Faktum är att vi har helt fullt här nu och det krafsas i lådorna, mjauas på uteplatserna, springs i korridorerna och allt annat som de små rackarungarna hittar på här! Vi har fått många nya katter och en hel del är stammisar.

Vi får göra en bloggpost om dagen nu för att få med allt och alla och idag börjar vi med en liten rivstart i form av Berry, Kitty, Romeow, Otto, Nilo, Tiger & Panda, Charlie & Aida samt Turbo & Pontiac.

Vi fick en riktig tröttbild på Berry där han drar Sollentuna Kommuns största gäspning 🙂 Kitty är alltjämt aningen irriterad på sina grannar men är jättefin med oss. Nilo, som var blyg första dagen är nu riktigt nyfiken och vi ser fram emot att få lära känna henne lite mer. Otto har också kommit ner lite i varv efter att ha varit aningen oimponerad av omgivningen av allsköns andra katter.

Ha ett fortsatt härligt Sportlov så återkommer vi snart med fler bilder!

Berry

Berry

Berry är trött

Berry är trött

Tiger

Tiger

Panda

Panda

Aida

Aida

Charlie

Charlie

Pontiac

Pontiac

Turbo

Turbo

Otto

Otto

Kitty

Kitty

Romeow

Romeow

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *