Katthotellet Villa Minnet

Sportlovet börjar gå mot sitt slut

Men vi har en sista sportlovspost med många härliga katter kvar på hotellet fortfarande. Vi har hälsningar från Billie & Simba där Simba är så där söt som bara en liten britt kan vara. Billie den elaka storasystern har äntligen lugnat ner sig lite :-). Vi har de härliga stammisarna Sally & Strumpan här som är ordentligt vana hotellgäster och vet hur man gottar in sig på hotellet från första sekund de kommer incheckandes.

Flora är en riktigt söt tjej som är otroligt fotogenisk. Det märks att hon tycker om att fotas. Nu skrattar ni säkert där hemma och tycker vi är tokiga som menar att vi kan se skillnad på en katt som vill fotas och på en som inte tycker om det. Ojoj vad vi kan kämpa med en katt som inte vill fotas. Flora däremot har inga som helst problem med det. Hon visar upp sig från sin fina sida, igen och igen och igen. ”Ni har inte tagit kort på mig när jag ligger så här – blir det här bra? Om jag tittar lite åt sidan sådär drömmande – blir det bra? Haha underbart!

Simba

Nilo

Flora är med

Strumpan

Sally

Billie

Flora

Nisse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *