Katthotellet Villa Minnet

Vår i luften

Härligt med våren som är här!

I dagens bloggpost så har vi hälsningar från Fru Nilsson, även kallad Mimsan. Hon är en supergullig 14-årig tant med nästan inga tänder kvar, men hon är glad ändå! 🙂 Till en början var hon väldigt blyg men har nu blommat ut och kan inte få nog av gos!

Isbjörnen Yuki är här igen. Den fine britten har anemi vilket kräver medicinering morgon och kväll. Han trilskas lite ibland men den lille sötnosen har förstått att det är vi som bestämmer :-).

I nästa vecka blir det full fart i hotellet då påsken närmar sig. Sommarbokningarna strömmar in och tänk på att ni kan sätta upp er på väntelista om det är fullt under er önskade period. Vi arbetar oss igenom väntelistorna i turordning vid ev avbokningar och förväntar oss ett snabbt svar från er om ni blir kontaktade av oss. Om ni står på väntelista och har hittat en annan lösning så uppskattar vi om ni kontaktar oss så att vi kan ta bort er från väntelistan.

Nu i påsk så ska vi gå igenom den anstormning av ansökningar till sommarjobb som har kommit in. Vi ska göra allt för att hitta härliga, ansvarsfulla ungdomar som får nöjet att sommarjobba på världens bästa arbetsplats!

Fru Nilsson (Mimsan)

Yuki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *