Katthotellet Villa Minnet

Vesslan!

Ja, det finns inte någon ordning på saker och ting alls här! Ibland visar det sig att en katt får en helt egen bloggpost och det fick tydligen Vesslan! Inget som Vesslan har något emot så som vi förstått det hela i alla fall.

Vid lite första förfrågningar av matte om vilken katt det är som checkar in för ett par dagar sedan så fick vi från 10 meters håll svaret att det är ”Vesslan”. Så klart det är Vesslan! Matte med familj tillade att det numera är en stor Vessla varpå vi trodde att det var en tjock Vessla men så var inte fallet när Vesslan gick ut ur sin bur. Det var bara det att Vesslan nyligen varit kattunge och nu är man alltså en nästan fullvuxen Vessla 🙂

Vi kallar honom hur som helst Super-Vesslan nu för tiden här och alla verkar hyfsat nöjda med det hela. Inklusive Vesslan i egen hög katt.

Vesslan

Vesslan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *