Katthotellet Villa Minnet

Då går påsken mot sitt slut…

…men påsklovet har bara börjat. Vi utlovade ju en bäbispost sist och här kommer den nu! Vi kallar dem för ”Corona”-katter eftersom de är under ett år gamla och köptes under pandemin. Det är väldigt många djur som har införskaffats under det senaste året eftersom många jobbar hemifrån och kan lägga den första viktiga tiden med sitt husdjur utan att behöva åka iväg till jobbet. Det är en baby-boom av icke dess like. Och det kan vara svårt att hitta en katt nu också för det är många intressenter på varje katt. Alla bäbisar här på hotellet mår bara bra – de äter, busar och väser på andra katter  – ”för det ska man tydligen göra har vi märkt”. 🙂

Simba

Mira

Mina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *