Katthotellet Villa Minnet

Happy ”Långfredag”

Nu är påsken här och incheckningarna börjar strömma in till hotellet. Dagen till ära – fredag – visar vi upp Carl-Gustav. Han tycker inte om just den här fredagen för då får han inte basta med sin plasthusse som han gör varje fredag. Jodå, det är sant – jag såg videobevis. Han kan ligga i värmen i flera timmar tydligen – helt otroligt och en väldigt skön historia! 🙂 Nakenkatter älskar värme (av förklarliga skäl) och älskar att ligga i solen. Och det gör även Carl-Gustav i solen på fönsterbläcket. Han är lilla hotellets snackepåse och ser han den minsta chans till gos så låter han oss veta det – högljutt! 🙂

Med oss i dagens bloggpost är även stammisen Misse och vår nya bekantskap Harry. Harry älskar oss och älskar att vara här. Han njuter av sin uteplats till fullo och tar alla chanser till gos – precis som en katt ska vara!

Carl-Gustav

Harry

Misse

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *