Katthotellet Villa Minnet

De tre blyga musketörerna!

Det är lite transportperiod nu fram till midsommar då vi har det helt fullbokat med ganska stor väntelista över hela sommaren. Det är i alla fall inte helt tomt en enda dag fram tills dess och det är en avsevärd förbättring om vi jämför med hur det har sett ut nu senaste året. Måtte den här virushärvan hålla sig på mattan nu snart!

Under tiden har vi tre blygisar att presentera och ni kan ju se på bilderna vad vi menar med blygisar! Jösses. Vi har försökt i många dagar att få en bra bild på Emil och Rasmus men vi tror inte att de här grabbarna kommer att bli så mycket mindre blyga under sin tid här.

Pipa – vars husse och matte fick lite jobbiga resplaner eftersom de befinner sig i Vitryssland – fick vi äran att förlänga vistelsen för med någon dag och det är vi bara glada över! Hon var initialt väldigt blyg hon med men med tid och en nypa kärlek så har hon nu funnit sig tillrätta. Underbart!

Pipa

Pipa

Pipa är utomhus

Pipa är utomhus

Emil

Emil

Rasmus

Rasmus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *