Katthotellet Villa Minnet

Girlpower!

Det är Girlpower i Katthotellet i kvällens post! Av någon anledning är det en majoritet tjej-pälsbollar här för tillfället och vi lyckades fånga alla i ett gäng underbara bilder!

Vi har redan lagt ut en video på katten Julia på vårt Instagramkonto. Glöm inte att spana in oss där på #villa_minnet – vi lägger upp kortare små filmer där som vi fångar av våra gäster! Julias familj flyttar till Australien och då är lilla Julia hos oss ett längre tag för att familjen ska kunna etablera sig och för att Julia ska få korrekt veterinärbehandling innan hon åker iväg på sin episka resa. Vi kommer ta med henne till vår veterinär, Barkarby Djurakut, och sedan sköts transport av Scandipet. Hon är en underbar katt som vi tror kommer uppskatta att jaga kängurur eller andra märkliga varelser på andra sidan planeten!

Nikita är hos oss för att matte behövde kattvakt då alla fönster skulle bytas och vem vill att Nikita rymmer bara för att fönster saknas? Varken vi eller matte och därför är hon här. Det är en blyg men väldigt gosig katt och vi märker att hon är van vid mycket gos och lugn och ro.

Sist men inte minst är återvändande Cornish Rexarna Verris, Flizan och Celine med på bild. De är små på jorden men de äter som ingen annan här! Energiska katter som dessa behöver mycket mat! Det är en härlig kattras som gör att man aldrig har det tråkigt runt sig! Energi, värme, påhittighet och överraskningar!

Pipa

Pipa

Verris

Verris

Flizan

Flizan

Celine

Celine

Julia

Julia

Nikita

Nikita

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *