Katthotellet Villa Minnet

Långhelg

Alltid härligt med långhelg och Kristihimmelfärd är inget undantag!

Vi har några newbies här på hotellet som vi vill presentera. Han som låter mest och argast (men är inte det :-)) är snöbengalen Pelle 15 år. Ni måste titta på videon när han äter och är arg samtidigt… Stor och bjässig är han och har en ”kompis” i Dottie som han inte har så mycket till övers för.

Vi har även blygisarna Kira och Trixie här som inte riktigt har blommat ut här ännu. Men den som väntar får se! 🙂

Yuki vår isbjörnsbäbis är här igen. Sååå fin. Och Lilly som är den mysigaste som finns. Och vår Kajsa som snackar som en liten duva, sådär kuttrigt gulligt. Nilo är på sin vakt som vanligt – man får se upp så man inte får en dask av hennes tass när man går förbi 🙂 Vår farbror Nisse är också här. Stor lugn och trygg i sig själv!

Vår finaste Smarty som fick en egen video där hon äter och är arg (nä – hon är världens mysigaste) och som vanligt så är det hennes jobb att putsa oss hela tiden. Vi är så smuuutsiga säger hon.

Yuki

Nisse

Lilly

Pelle

Dottie

Trixie

Kira

Nilo

Kajsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *