Katthotellet Villa Minnet

Pad Thai

Det är ganska skrämmande hur väl vi kan sia hur en förstagångsvistelse kommer att bli när vi får träffa Burmor för första gången. Det kan morras och fräsas och allt som oftast så tycker de inte om andra katter. MEN vi vet att det lägger sig och så kommer deras fantastiska personligheter fram – och wow vilka katter det är! Vi har sagt det sååå många gånger nu, och går ni i kattankar och vill ha en raskatt så finns det inget mer att tänka på. Punkt.

Här hos oss nu så har vi de 2,5-åriga bröderna Moo Ping och Kao Neaw. Det är thailändska maträtter och eftersom de är så lika varandra så kallar vi dem bägge två för Pad Thai. Det blir lättast så. 🙂 Moo Ping skall enligt uppgift vara lite större om magen….

Mys på uteplatsen 1

Kao Neaw

Bästa vänner

Mys på uteplatsen 2

Moo Ping

Mys på uteplatsen 3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *