Katthotellet Villa Minnet

Busigt eller blygt

Det är bara att välja. På besök i hotellet har vi både blyga och kavata små krabater. Den här gången får vi en hälsning från Tessan – har ni någonsin sett så stora pupiller? 🙂 Hon kom igår så vi hoppas att hon blir mer bekväm om någon dag. Hon har iaf hittat upp på översta platån. Där är man trygg.

En annan blygis är Zoi bland trion Pixel, Zoi och nykomlingen Lucifer. Lucifer däremot är väldigt framåt och är chef här i hotellet tillsammans med Max. Max får ni stifta bekantskap med en annan dag. Jag tror det krävs en video där… Mysigare katt får man faktiskt leta efter….

Yuki är också på bus och tar för sig som vanligt med sin svassande typiska brittisk-korthårs-gång. 🙂

Tessan

Pixel

Lucifer

Tittut Zoi

Yuki på bus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *