Katthotellet Villa Minnet

Sebbe & Doris

Det tog ett tag men äntligen är vi vänner med Doris! Hon var en hård nöt att knäcka 🙂 Doris älskar sin uteplats och det verkade länge som det var det enda hon älskade… Varken sin kompis Sebbe eller oss. Men nu så är det ordning på torpet. Doris har hela sin vinterpäls kvar och är enormt stor och fluffig. Fast ett och annat extra hekto sitter fast på den mysiga kroppen oxå så det bidrar en del till storleken. Hon har varit väldigt skeptisk och har verkligen hatat våra egna katter som självklart ska busa med just henne (störst retpotential) men nu har hon lugnat ner sig. Sebbe har varit som en solstråle från allra första början.

Njut av de fina bilderna!

Sebbe

Doris älskar sin uteplats

Doris

Sebbe spanar

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *