Katthotellet Villa Minnet

Vi vill också vara med!

Det är en härlig, lugn söndagsmorgon här och vi har fejat runt i katthotellet som vanligt och passade även på att gå på fotojakt! Vi har några härliga pälsbollar som vill hälsa hem här!

Först ut är Perry och Gato som är nya här hos oss. Gato, den äldre herren i duon, intog genast uteplatsen och där har han legat och myst sen dess. Perry som knappt är ett år gammal har paxat inneplatsen och hon är bara så gosig! Gato tycker att hon kan vara lite irriterande ibland och väser ibland på henne för att visa vem som bestämmer!

Ett annat radarpar är Max och Naomi som är stammisar här. Max är nog bland det gosigaste vi stött på! Det spinns, rullas runt, stryks och pratas mest hela tiden. Det är lite samma sak i det här rummet med att Naomi tagit uteplatsen och Max är oftast inne och väntar på mys. Naomi kan ge honom en spontanväsning då och då för att visa vem som är chef.

Tesse är också ny här. Han är en sibirier som var hyfsat skeptisk till en början men nu är han så fin så! Han tycker absolut inte om att bli kammad i sin tjorviga päls i alla fall. Det är en sak som är säker.

Sist men inte minst har vi stammisen Leo som har funnit sig tillrätta som vanligt och visar sig från sin bästa sida idag 🙂

Perry utomhus

Gato utomhus

Perry

Gato

Gato igen

Perry igen

Gato

Perry

Naomi

Naomi

Max

Max

Leo

Leo

Tesse

Tesse

2 tankar om “Vi vill också vara med!

  1. Marie Persson

    Tack för hälsningen från Leo! Härligt att han finner sig tillrätta. Vi längtar efter honom. Krama honom från oss ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *