Katthotellet Villa Minnet

Ännu ett glatt gäng!

Vi har massor med hälsningar att dela ut från våra gäster här så ikväll fortsätter vi med nio glada spinnbollar till!

Siri och Sixten – siameserna – har redan hunnit checka ut men de hälsar i efterhand att allt har gått så bra! De har mest varit ute hela tiden och Sixten var jätteduktig med sin godismedicin.

Kira och Trixie har varit relativt blyga men har funnit sig till ro här. Kira spenderar mycket tid i hängmattan och Trixie är ute och spanar på uteplatsen mest hela tiden.

Nisse är en fantastiskt imponerande Lejonhane till Maine Coon i sina bästa år och det är en majestätisk katt att beskåda. Han är som en stor snäll bamsebjörn och bor tillsammans med Tyke (som är en tjej). Tyke, som är en fjärdedel så stor som Nisse bestämmer hur allt ska gå till i rummet 🙂

Stammisarna Jack och Mysan har sin egen lilla svit och Mysan var snabb på att paxa plattformen utomhus och där ligger hon mest för jämnan och latar sig i värmen. Jack kommer alltid in för allt gos han kan få och ligger i famnen och bara tittar upp med sina blåa ögon!

Sist men inte minst så är Super-Vesslan tillbaka! Vesslan har vi haft här flera gånger och han är en jättehärlig och stor och fin huskatt!

Jack

Jack

Sixten

Sixten

Siri

Siri

Kira

Kira

Trixie

Trixie

Mysan

Mysan

Tyke

Tyke

Nisse

Nisse

Vesslan

Vesslan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *