Katthotellet Villa Minnet

Arizona och Gimli

De är nya bekantskaper på Villa Minnet och hemma hatar de varandra. De bor i samma hus men helt skilda från varandra. Och de har kommit lite till åren så det kommer nog inte bli någon ändring på den fronten… Här hos oss har de skilda sviter och vi märker inte av några tendenser till ilska hos någon av dem. Varken mot oss – världens gosigaste- och inte heller mot andra katter. Vår egen Denver har såklart varit och snicksnackat med Arizona och de hade en hel del att säga varandra. Inga sura miner utan bara nyfikenhet – Denver har den påverkan på andra katter 🙂 Gimli är så söt och fastnar alltid med läppen med sina stora tänder så vi kallar honom greve Dracula 🙂

Arizona

Arizona again

Gimli

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *