Katthotellet Villa Minnet

Snart kommer åskan – förhoppningsvis

Idag har det varit sådär jobbigt varmt igen och vi inväntar nu bara regnet. Gräsmattan skulle uppskatta det om ingen annan gör det… 🙂

Vi har hälsningar från ett fullt katthotell med en massa pälsbollar. De flesta är stammisar men en och annan nykomling smyger sig in i leken. Som Charlie – och då menar jag killen Charlie- vi har en tjej-Charlie här också. Komplicerat? Jag vet. Det finns honkatter som heter Sixten så jag är inte förvånad… 🙂 Kill-Charlie får torsk till middag. Hoppas det uppskattas.

Doris ligger och fräser under soffan. Tror inte hon kommer icke-fräsa innan hon ska hem igen. Som tur är hennes kompis Sebbe en supermysig katt så vi får goset där istället.

Almar har lite problem med sitt högeröga som inte verkar ge med sig. Matte får ta sig en sväng till veterinären när han checkar ut om ett par dagar. Han äter sina köttbullar med god aptit.

Dennis har fått sin kortisonmedicin (instoppad i godisstick imorse) och hjärtmedicinen fick han direkt i munnen – så duktig kille. Lucy – hotellets matvrak – fortsätter att äta samma medicin med god aptit och hon är om möjligt ännu duktigare.

En helt vanlig dag på ett katthotell med medicin och specialmat.

Kill-Charlie

Almar

Sebbe

Doris

Sivan

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *