Katthotellet Villa Minnet

Varma, lata dagar

Hej kära vänner!

Sommaren fortsätter att överskölja oss med värme och sol och även om man hör många klaga på värmen så föredrar i alla fall vi värmen den korta tid vi har den mot den eviga kylan vi vanligtvis bjuds på 🙂 Katterna har en aning blandad inställning till vädret – vissa ligger och gassar och sover ute på uteplatserna med benen rakt upp i vädret medans andra ligger och trycker inne i rummen som är betydligt svalare. Smaken är som baken säger man och det är sannerligen så med katter också!

Vi har så många vackra katter här att vi skulle kunna köra utställning just nu! Maken till mix av mysiga huskatter och ståtliga bjässar till raskatter har vi sällan skådat! Vi fotar på så gott vi kan mellan rumsstädningar i hettan och mys och fix med katterna!

Idag bjuder vi på en blandning av lite allt möjligt. Romeow och Ezra är Brittiska korthår och stammisar här. Bigboy och Bradley är Brittiska Långhår och har varit här förut också. Sedan har vi Ragdolls, Sibirier och huskatter att visa upp! Njut av värmen nu var ni än befinner er!

Minerva

Minerva

Bradley

Bradley

Bigboy

Bigboy

Lisen

Lisen

Zorro

Zorro

Zingo

Zingo

Romeow

Romeow

Hedvig

Hedvig

Agnes

Agnes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *