Katthotellet Villa Minnet

Ibland händer det…

… att man får en egen bloggpost!

Siameserna Pom & Simba är hotellets energiknippen. Det är inte en lugn stund när de är här. De älskar att klättra i gallret och grannarna som inte har hunnit vänja sig ännu undrar nog vad det här är för galet hotell. Dessa två är världens matgladaste och det bästa är att de har hittat vårt godisförråd på skrivbordet. Så vid nattning då är det pusskalas på skrivbordet minsann. För smöra, det kan de! 🙂

En massa nospussar skickas till husse och matte i Frankrike!

Pompis-Kompis

Lite så där sött vindögd

Simba på gos

Simba på bus

En tanke om “Ibland händer det…

  1. Cecilia Wismar

    Aaah 💖💖 våra små älsklingar som saknas oss något enormt!! Tack för fin bloggpost med fina bilder och vi skrattade högt när vi läste att de hittat godisförrådet! De är ena rackare på att hitta de man inte vill att de ska hitta! Haha!

    Nospussar från matte, husse och storebror

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *