Katthotellet Villa Minnet

Jobba här

Sommarjobb

Under sommarmånaderna (juni-augusti) har vi högsäsong. Under dessa månader söker vi alltid flera personer som vill sommarjobba halvtid här, 8-12 eller 16-20 (vardag som helg). Vi söker personer som är folkbokförda i Sollentuna och är i gymnasieåldern enligt https://www.sollentuna.se/sv/skola–forskola/sommarjobb. Vi erbjuder ett härligt sommarjobb med mycket gos och ansvar! Arbetet kräver att du älskar katter, har en mycket bra känsla för renlighet och hygien samt ett stort hjärta för människor och djur!

Blenda med Odi

Blenda med Odi

Professionella kattgosare i Viby-Norrviken!

Våra kattgäster är vana vid mycket kärlek och gos! De är alla en del av någons familj och är således vana vid att gosas med, att kramas med och att klappas!

Under högsäsonger så gör vi allt vi kan för att ge alla våra underbara gäster det sällskap de behöver. Ibland behöver vi dock hjälp. Vi söker dig som förutsättningslöst och ersättningslöst vill vara hos oss någon timme och gosa med alla våra vackra gäster. Vi erbjuder en härlig miljö, massor med gosiga katter samt kaffe och té i oändliga mängder samt trevligt umgänge!

Är du intresserad av att gosa med våra vackra gäster och bor i Viby-Norrviken med omnejd, så kontakta oss så att vi får träffa dig. Vi är mycket noggranna med våra gästers välmående, säkerhet och trivsel. Kattgosare är här under tiden 12-16. Du väljer själv hur länge du vill stanna.

Ansökan

Oavsett vilket jobb du är intresserad av – maila din ansökan till katthotellet@villaminnet.se. Skriv i ämnesraden vilken tjänst du söker.

Sofia med Leopold

Sofia med Leopold