Katthotellet Villa Minnet

Kontakt

Kontaktuppgifter

Adress: Katthotellet Villa Minnet, Runstigen 3, 192 73 SOLLENTUNA

Mailadress: katthotellet@villaminnet.se

Telefonnummer: 0769-31 94 88

Organisationsnummer 559026-2225. Vi innehar F-skattsedel.

Telefontider

Alla dagar 10-17

Övriga tider går det bra att tala in meddelande på vår telefonsvarare. Vi är måna om bra kontakt och lyssnar därför av den kontinuerligt.

Besökstid

Vi har inga fasta besökstider. Önskar ni besöka oss innan ni bokar så ber vi er att kontakta oss för att komma överens om en tid. Vänligen respektera detta då vi ofta har mycket arbete med våra kattgäster samt att detta även är vårt hem.

Ring på ringklockan till lilla hotellet när ni kommer hit så kommer vi och hjälper er. Detta gäller även vid in- eller utcheckning.

Försvunnen katt?

Katthotellet Villa Minnet har möjlighet att scanna av ID-chip med hjälp av vår egen scanner. Det hjälper ofta till avsevärt vid identifiering av ägare. Misstänker ni att ni hittat en katt som är bortsprungen så hjälper vi kostnadsfritt till med ID-identifiering.

Parkering

När ni kommer med bil så kör ni in på vår tomt alternativt ställer er på gatan (Runstigen). Vänligen parkera ej i vändplanen då ni blockerar våra grannar.

Hitta hit

Du hittar oss på kartan nedan. Om du åker kommunalt så tar du pendeltåget till Norrvikens station. Sedan tar du buss 525 eller 516 mot Viby och går av vid busshållplats Runstigen.

Se även reseplaneraren på www.sl.se