Katthotellet Villa Minnet

Priser

Priser

I våra rum kan maximalt två katter bo tillsammans (och då endast om de kommer från samma familj). Kontakta oss om ni har andra önskemål då vi har möjlighet att öppna upp mellan rummen. Vi tar inga extra avgifter för eventuell medicinering.

Påbörja gärna en bokning på vår bokningssida så räknar systemet automatiskt ut priset för önskad period! Systemet tar hänsyn till vistelser över 2 veckor. Alla angivna priser är i Svenska Kronor (SEK), inklusive moms.

Standardrum: Enbart innevistelse

Svit: Både innevistelse samt 24 timmars tillgång till egen uteplats om 6-7 kvm via kattlucka

Vid lågsäsong så ser vi alltid till att din katt får möjlighet till att vara ute även om du har bokat ett standardrum (beroende på om det är görbart och vi har fått din tillåtelse).

Ny prislista gäller från och med 2020-01-01

Priser om vistelsen är upp till 2 veckor Pris
1 katt/natt (standardrum) 305
1 katt/natt (svit) 380
2 katter i samma rum/natt (standardrum) 380
2 katter i samma rum/natt (svit) 455
Priser om vistelsen är mer än 2 veckor i samma rum Pris
1 katt/natt (standardrum) 275
1 katt/natt (svit) 340
2 katter i samma rum/natt (standardrum) 340
2 katter i samma rum/natt (svit) 405
Stamkundsprogram

Från 2020-01-01 gäller numera nya villkor för stamkunder. Alla stamkunder, oavsett tidigare nivå, har nu 10% rabatt. Stamkund blir du i och med att du lagt din femte bokning.

Tidigare stamkunder på guld- eller silvernivå kan fortsatt använda sina gamla koder under en övergångsperiod. Dock gäller att rabatten inte är mer än 10% även här.

Glöm inte att skriva in bokningskoden när du gör din bokning. Bokningskoden skriver du in precis i början när du anger dina datum. Vi har ingen möjlighet att i efterhand kreditera rabatten.